En ren och fin bil vill de allra flesta ha. När du ska tvätta bilen är det betydelsefullt att använda bra produkter. Om du använder produkter av hög kvalité kommer biltvätten att gå som en dans. Beställ Tershines biltvättmedel hos Rembutiken AB om du vill ha riktigt kvalitativa produkter. Dessa produkter kan du även använda på din gräsklippare eller snöslunga om du har sådana maskiner. Beställ biltvättmedel redan idag så att du har nästa gång du ska tvätta din bil.

Tvätta bilen i en tvätthall

När du ska tvätta bilen är det viktigt att du gör det i en tvätthall för att värna om miljön. Om du tvättar bilen hemma rinner gifter ner i marken, vilket är väldigt negativt. Vattnet går nämligen inte till reningsverket när du tvättar bilen hemma. Smuts och kemikalier rinner direkt ut i närmaste vattendrag. Vattnet där allt hamnar är trots allt dricksvatten men även badvatten.

Bra tips

Ett tips när du tvättar bilen i en bilhall är att om du tappar svampen på marken ska du ta en ny för att inte riskera att repa bilen med smågrus. Det är väldigt enkelt att sådant fastnar på svampen om den ramlar i marken.