Du som är på jakt efter ny bil har hittat helt rätt. Här får du nämligen en introduktion till bilauktioner. Det nya och smarta sättet att köpa bil är att buda på begagnade fordon på nätet.

Läs mer om på vilket sätt Blinto är din nästa anhalt vid inköp av anläggningsfordon och entreprenadmaskiner.

Nätauktion på nätet – så går det till

I praktiken är det inte konstigare än det låter att buda hem ett fordon på nätet. Du gör nämligen precis som på en traditionell auktion och budar på intressanta objekt. I Sverige är framför allt Blinto en ledande aktör när det gäller budning på maskiner och fordon inom anläggning och entreprenad. På Blinto finns ett brett utbud av begagnade, men högst aktuella objekt till försäljning. Behöver du sälja ett fordon kan du så klart även göra det hos Blinto.

För att komma igång med jakten på ditt nya fordon hos Blinto registrerar du ett konto. Det kostar ingenting och går på ett ögonblick. Därefter har du tillgång till Blintos kompletta urval av begagnade kvalitetsfordon. För det är du faktiskt garanterad eftersom varje objekt genomgår en kvalitetskontroll innan publicering på Blinto.

Buda på objekt

När du hittar ett fordon som passar in på det du är på jakt efter kan du lägga ditt första bud. Det går även att ”auto-buda”, då är det Blintos automatiska tjänst som budar åt dig utifrån din angivna budget. Varje bud innebär att budgivningen förlängs med tre minuter så att alla intresserade köpare har möjlighet att buda.

Skulle du vinna en budgivning går processen fort tills det att du har fordonet hemma på gården. Du betalar fakturan som skickas via e-post och bokar därefter upphämtning.

Att buda på Blinto är en trygg och säker tjänst eftersom allt är uppbyggt med kryptering och modern teknik. Dessutom står ett seriöst svenskt företag bakom Blinto och nätauktionen har mycket goda referenser i branschen.