Regler kring uppladdat material/bilder.

Information och regler för forumet
Skriv svar
Användarvisningsbild
Reddiz-xc
Admin
Admin
Inlägg: 15077
Blev medlem: tor apr 07, 2005 18:04
Ort: Västerås [SVXC 5] Rang: CAN-gud!

Regler kring uppladdat material/bilder.

Inlägg av Reddiz-xc » mån jun 13, 2005 13:12

Allt text som laddas upp av användare på detta forum kommer att bli SVXC.SE egendom.
Om bilder inte har giltig copyright (med adress till upphovsskaparen och/eller giltig copyrightsymbol) så kommer detta att stanna i databasen SVXC.SE.
Därav kan ej ägaren till bilderna kräva att detta avlägsnas från forumet, utan att konsultera med ansvariga.


Du som användare måste därför förvissa dig om att materialet du postar inte har copyright, har den copyright ska denne upphovsrättsman bli underrättad, och ge sitt godkännande att ladda upp/länka materialet här.
Upphovsrättsskyddat material som postas utan tillåtelse raderas utan förvarning, om så ansvariga här på forumet tycker så. Bilder (kopior av bilder) från användares egna bilar/saker som laddas upp kommer att bli arkiverade i databasen till det att SVXC.SE själva tar bort materialet/bilden.
SVXC.SE kan i undantagsfall ta bort bilder på begäran av bildens ägare.
Texter skrivna i SVXC.SE-forumet är SVXC.SE:s egendom så som inskickade tips/lösningar/bilder och egenhändigt skrivna inlägg av användare, och kommer inte avlägsnas från forumet, förfrågan om borttagning görs i samråd med en behörig person. Vi ger oss rätten till att när som helst ändra/modifiera och radera egenskrivna texter/inlägg inskickade till SVXC.SE:s databas.
För att undvika att bilder från publicerade tips eller andra viktiga trådar försvinner så förbehåller sig SVXC.SE rätten att spara undan kopior på bilderna och ändra inläggen så att de länkas från SVXC.SE:s webhotell.

Skriv svar