SVXC - Forumet för dig med en nyare Volvo - volvoforum

Forum för nyare Volvo C30, S40, V50, S60, V60, C70, S70, V70, XC60, XC70, S80, XC90
Aktuellt datum och tid: mån jul 23, 2018 16:14

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: tor jul 12, 2018 16:02 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån jun 06, 2011 18:49
Inlägg: 35
Ort: Hammarland, Åland
Hejsan för kanske 2 år sen monterade jag en utetempgivare i backspegeln som är från 2006 varför förra ägarn inte gjort de har jag ingen aning om , men monterade den för som sagt var typ 2 år sen och den har funkat klockrent tills idag , först va jag in till en butik kom ut och när jag startade bilen visade den att de var 29 grader ute å de stämmer säkert.
Men efter jag kört kanske 1 mil påstod den att de var 10 grader, 1 mil senare var det -26 grader för att sen sakta sakta gå ner i 2 mil där jag stannade hemma å då visade den 1 grader... nån som tror att de faktiskt e givarn som e knas fast den e såpass ny ändå ???


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 14 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012